Fysioterapi & massage i Sønderborg, Als

Velkommen hos den lokale kiropraktor  i Sønderborg – Kiropraktorerne Kongevej. Her er vi seks kiropraktorer, to fysioterapeuter samt to massører. Kiropraktorer: Søren og Sanne er også at finde på vores filial klinik på Gildbro, Als.

Kiropraktorbehandling for en bedre livskvalitet

En behandling hos en kiropraktor er normalt smertefri og afslappende. Kiropraktorer og fysioterapeuter på klinikken behandler diverse skavanker, store som små, i led og muskler ved brug af mange forskellige behandlingsmetoder herunder bl.a. også fysioterapi og massage.

Det er både forskellige håndgreb, massageteknikker, stræk, øvelser, akupunktur, dry needling, laser og chokbølgebehandling, og ofte i kombination af kiropraktik, fysioterapi og massage. Alt sammen med det mål at genoprette bevægelighed i kroppens led, og dermed opnå bedre funktion og færre smerter. Læs mere om vores fysioterapi og massage samt om vores kiropraktor og alle de andre behandlere her på siden.

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os på 74 42 92 99 eller sende os en email her via vores kontakt form, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage.

Massage, Fysioterapi, Kiropraktor Als, Sønderborg

Behandlingsformer

Vores målsætning er at give alle en effektiv og god behandling. Dette gør vi bl.a. ved at inddrage flere behandlingsformer og ved kontakt til egen læge

Diskusprolaps

Ved overenskomst med den offentlige sygesikring er der indført et struktureret behandlingsforløb i kiropraktorpraksis for patienter med diskusprolaps.

Børn og kiropraktik

Børn kan, såvel som voksne, få problemer med led og muskler. Hos spædebørn kommer symptomerne til udtryk på helt andre måder. Kontakt os, så vi kan komme smerterne til livs

Gode råd

Smerte er kroppens advarsel til hjernen om, at der er noget galt. Du kan derfor mindske smerten ved at ændre stilling eller ved at undgå bestemte bevægelser. Kontakt os i dag.

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Det siger patienter om os i vores tilfredshedsundersøgelse!

%

Virkeligt godt

%

Godt

%

Dårligt

MAssage, kiropraktor, Fysioterapit Sønderborg, Als

KIROPRAKTORERNE KONGEVEJ

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

FILIAL-KLINIK PÅ DANFOSS

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

FOR LÆGER