Kiropraktik

Kiropraktik:

Det karakteristiske knæk, er det de fleste nævner, hvis de bliver spurgt hvad en kiropraktor laver. Behandlingsmæssigt er det da også den behandlingsteknik, der er mest brugt af kiropraktorerne.

Det der også er værd at vide er:

Kiropraktorernes 6-årige universitetsuddannelse giver kompetencer til meget mere end “knæk og bræk”. Nemlig alt det der kommer før behandlingen. At finde årsagen til smerterne, altså at stille en diagnose ligesom lægerne gør, samt at tage røntgenbilleder eller henvise til scanninger og Rygcenter Syddanmark ved behov.

Den lange uddannelse kiropraktorerne har, gør at de ikke kun lærer om kroppens led og muskel og sygdomme der udspringer herfra, men at vi også ved en masse om, hvordan sygdomme i f.eks. organerne præsenterer sig. Det er vigtigt når man bliver undersøgt første gang, at den der undersøger, ved at smerter i armen kan stamme fra hjertet, eller smerter under ribbenene kan stamme fra galdeblæren osv., og også ved hvilke spørgsmål man skal stille, for at udelukke det ene eller det andet.

Den grundige første samtale og undersøgelse er altså vigtig både for at vi er sikre på, om vi kan/skal behandle patienterne, og at vi er sikre på, at patienten kan tåle behandlingen.

Kiropraktoren behandler led og muskler. Vi bruger ofte specifikke kiropraktiske håndgreb, såkaldt manipulation(knæk), som har til formål at genoprette den bedst mulige bevægelighed i leddene. Desuden  behandles med bl.a.  forskellige behandlingsteknikker for muskler og led, øvelsesinstruktion, akupunktur, laser og rådgivning.

Behandlingen er normalt smertefri og afslappende.

 

 

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag: kl 8.30 - 13.30
Fredag: kl 8.30 - 13.30
Konsultation efter aftale

Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Lukket

Kiropraktorene kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger