Kiropraktik:

Det karakteristiske knæk, er nok det de fleste vil nævne, hvis de bliver spurgt hvad en kiropraktor laver. Behandlingsmæssigt er det da også den behandlingsteknik, der er mest brugt af kiropraktorerne.Men vores største force, og der hvor vi adskiller os betydeligt fra fysioterapeuter, massører og diverse andre terapeuter, er på vores evne til at stille en diagnose.

Den lange universitetsuddannelse vi har, gør at vi ikke kun lærer om kroppens led og muskel og sygdomme der udspringer herfra, men at vi også ved en masse om hvordan sygdomme i f.eks. organerne præsenterer sig. Det er vigtigt når man bliver undersøgt første gang, at den der undersøger, ved at smerter i armen kan stamme fra hjertet, eller smerter under ribbenene kan stamme fra galdeblæren osv., og også ved hvilke spørgsmål man skal stille, for at udelukke det ene eller det andet.

Den grundige første samtale og undersøgelse er altså vigtig både for at vi er sikre på, om vi kan behandle patienterne, og at vi er sikre på, at de kan tåle behandlingen.

Kiropraktoren behandler led og muskler ved hjælp af specifikke kiropraktiske håndgreb, såkaldt manipulation, som har til formål at genoprette den bedst mulige bevægelighed i leddene. Denne behandling kan suppleres af forskellige behandlingsteknikker for muskler, øvelsesinstruktion, akupunktur, laser og rådgivning.

Behandlingen er normalt helt smertefri og afslappende.

Behandlingen har til formål at normalisere leddenes og musklernes funktionsevne samt fjerne tryk på nerver der bliver klemt, og derved lindre eller fjerne smerte. Behandling hos en kiropraktor er for det meste smertefri og i modsætning til hvad mange tror, aldeles udramatisk. Ønsker du massage, fysioterapi eller at en kiropraktor skal kigge på dig så ring til os i dag.

 

 

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag: 08.00-18.00
Fredag: 08.00-14.30
Konsultation efter aftale

Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirsdag og torsdag:
kl. 08.00-12.00

Kiropraktorene kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger