Klinik for led og muskler

Målsætning

Vores målsætning er at give alle en effektiv og god behandling. Dette gør vi bl.a. ved at inddrage flere behandlingsformer og ved kontakt til egen læge, når det er relevant. Med patienterne i centrum, laver vi en grundig undersøgelse, der resulterer i individuelle behandlingsforløb. For os handler god funktion og et minimum af smerter i høj grad om livskvalitet – Vi vil det bedste for hver enkelt patient.

 

 

 

Tværfaglighed

Kiropraktorer, fysioterapeuter og massører arbejder i dag sammen på klinikken, der som navnet antyder, er startet som kiropraktisk klinik, allerede i 1975. De 3 faggrupper har hver deres spidskompetencer og en del fælles kompetencer. Vi arbejder individuelt, men bruger hinanden som et team, for at hjælpe patienter ”på benene” igen hurtigst muligt. Vi ser allerflest med nakke og rygproblemer, men er også vilde med undersøgelse, behandling og genoptræning af alle kroppens øvrige led og muskler. Alle led skal fungere bedst muligt. 

 

Ekspertise

Vi mener, det er meget vigtigt, at alle bliver undersøgt grundigt fra start. Det betyder, at du kan opleve at blive anbefalet at starte hos en anden behandler, end du lige forestiller dig, ved første besøg på klinikken. Du kan spørge kliniksekretærerne til råds, og kommer de til kort, vil dit spørgsmål altid blive givet videre til en kiropraktor eller fysioterapeut. I sidste ende vælger du selvfølgelig selv, hvad du finder bedst for dig, men vi synes, du skal tage valget på et oplyst grundlag.

I vores klinikfolder, fra marts 2017, der kan hentes som PDF her, kan du læse lidt generelt om klinikken, uddannelserne og mulighederne for behandling.

 

 

Behandlinger

Vi udfører følgende behandlinger: Kiropraktik, fysioterapi, chokbølge behandling, bevægeapparats relateret akupunktur og laser behandling, dry needling, løbestilsanalyse, fysiurgisk massage, wellness massage, holdtræning, individuel træning og øvelsesinstruktion.

 

Røntgenundersøgelse

Kiropraktorerne udfører røntgen undersøgelse, når det er relevant, i forbindelse med den kliniske undersøgelse. Undersøgelse foregår på nyt moderne røntgenanlæg, med direkte digitale billeder. Undersøgelse med minimal røntgenstråling.

 

MR- og CT-scanning

Vi kan, ligesom lægerne, henvise til MR- og CT-scanning af alle dele af bevægeapparatet, når der er indikation herfor i henhold til forløbsprogram for patienter i Region Syddanmark.

 

Samarbejde

Vi kommunikerer og samarbejder med områdets praktiserende læger, sygehusenes billeddiagnostiske afdelinger og Rygcenter Syddanmark. Det gør vi, fordi det ofte er en hjælp, når man har ondt, at man ikke skal til at forklare det hele igen og igen, at der er en der kender procedurerne, og derved kan hjælpe én videre, og fordi vi synes det er god service. Vi er en del af det offentlige sundheds- og behandlingstilbud.

Vi har også samarbejdsaftaler med flere sundhedsforsikringsudbydere og forsikringsselskaber. Se hvilke under priser.

I juni 2015 indgik vi samarbejdsaftale med Falck Healthcare Sundhedscenter, så vi 14 timer om ugen står til rådighed for patienter, der er forsikret herigennem. Al tidsbestilling/afmelding af tid skal foregå gennem FHC-booking.

 

 

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag 7:30-18:00
Tirs-torsdag 8:00-18:00
Fredag 7:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorene kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger

Vores personale