Klinik for led og muskler

Målsætning

Vores målsætning er at give alle en effektiv og god behandling. Dette gør vi bl.a. ved at inddrage flere behandlingsformer og ved kontakt til egen læge, når det er relevant. Med patienterne i centrum, laver vi en grundig undersøgelse, der resulterer i individuelle behandlingsforløb. For os handler god funktion og et minimum af smerter i høj grad om livskvalitet – Vi vil det bedste for hver enkelt patient.

Tværfaglighed

Kiropraktorer og fysioterapeuter arbejder i dag sammen på klinikken, der som navnet antyder, er startet som kiropraktisk klinik, allerede i 1975. De 2 faggrupper har hver deres spidskompetencer og en del fælles kompetencer. Vi arbejder individuelt, men bruger hinanden som et team, for at hjælpe patienter ”på benene” igen hurtigst muligt. Vi ser allerflest med nakke og rygproblemer, men er også eksperter i undersøgelse, behandling og genoptræning af alle kroppens øvrige led og muskler. Alle led skal fungere bedst muligt.

Ekspertviden

Vi mener, det er meget vigtigt, at alle bliver undersøgt grundigt fra start. Det betyder, at du kan opleve at blive anbefalet at starte hos en anden behandler, end du lige forestiller dig, ved første kontakt til klinikken. Du kan spørge kliniksekretærerne til råds, og kommer de til kort, vil dit spørgsmål altid blive givet videre til en kiropraktor eller fysioterapeut. I sidste ende vælger du selvfølgelig selv, hvad du finder bedst for dig. Vi ved det betyder noget godt for forløbet, at valget falder på det du selv finder rigtigt. Vi synes, du skal tage valget på et oplyst grundlag.

I vores klinik-profil-folder, som der er et link til nederst på denne side, kan du læse lidt generelt om klinikken, uddannelserne og mulighederne for behandling.

Behandlinger

Vi udfører følgende behandlinger: Kiropraktik, fysioterapi, chokbølge behandling, bevægeapparats relateret akupunktur og laser behandling, dry needling, løbestilsanalyse, fysio-massage, holdtræning, individuel træning og øvelsesinstruktion.

Røntgenundersøgelse

Kiropraktorerne udfører røntgen undersøgelse, når det er relevant, i forbindelse med den kliniske undersøgelse. Undersøgelse foregår på nyt moderne røntgenanlæg, med direkte digitale billeder. Undersøgelse med minimal røntgenstråling.

Ultralydsundersøgelse (UL-scanning)

2 kiropraktorer (Lone og Cecilie) og 2 fysioterapeuter (Lasse og Christine) er uddannet i brug af Ultralydsscanner, til undersøgelse af bl.a. ledbånd, muskel og hævelser i fødder, ankler, knæ, hofter, albuer og skuldre.

MR- og CT-scanning samt DEXA-scanning

Vi kan, ligesom lægerne, henvise til MR- og CT-scanning af alle dele af bevægeapparatet, når der er indikation herfor i henhold til forløbsprogrammer for patienter i Region Syddanmark. Det samme gælder for dexa-scanning for knogleskørhed.

Samarbejde

Vi kommunikerer og samarbejder med områdets praktiserende læger, fysioterapeuter, massører, sygehusenes billeddiagnostiske afdelinger og Rygcenter Syddanmark. Det gør vi, fordi det ofte er en hjælp, når man har ondt, at man ikke skal til at forklare det hele igen og igen. At der er en der kender procedurerne, og derved kan hjælpe én videre. Vi synes det er god service. Vi er en del af det offentlige sundheds- og behandlingstilbud. Vi sender dog aldrig personoplysninger ud af huset, uden patientsamtykke. Læger og sygehuse kan heller ikke  “bare” se i din journal hos os.

Vi har også samarbejdsaftaler med flere sundhedsforsikringsudbydere og forsikringsselskaber. Se hvilke under priser.

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag 07:30-18:00
Fredag 07:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger