Massage

Professionel massage i Sønderborg og Als

Fysiurgisk massage:

Massage tilbydes hos Kiropraktorerne Kongevej, både selvstændigt og som en del af et behandlingsforløb hos kiropraktor eller fysioterapeut.

Uddannelsen som sport/fysiurgisk massør tager ca ½ år og består af teori om anatomi og fysiologi samt praktisk undervisning om massageteknikker og undersøgelse.

Massage søges ofte af folk med spændingshovedpine, generelle muskelspændinger der trænger til en lindrende og afstressende massage eller fibersprængninger og overbelastningsskader der skal hjælpes til hurtigere heling.

Der kan bookes enkelt tider, hvis man bare har et enkelt fokuseret område der trænger til en god dyb massage, f.eks. nakkespændinger eller en fibersprængning i balle eller læg, eller som en del af et forløb hos kiropraktor.

Vi anbefaler dobbelt tider, hvis det mere er den generelle massage, hvor f.eks. hele ryggen eller begge ben trænger til en afstressende massage.

Ved behov for massage, mere end 4 gange i træk, i samme behandlingsforløb, forlanger vi, at du ses af en kiropraktor på klinikken. Det gør vi for at sikre, at du er godt undersøgt, for om der er en dybere årsag til dine muskel problemer. En årsag der evt. kræver yderligere undersøgelse hos egen læge, f.eks. højt blodtryk eller muskelgigt eller stress, eller en årsag som  behandles mere effektivt hos en anden behandler på klinikken, f.eks. nakkehold, skulderskade eller iskiassmerter.

Vi ønsker du skal hjælpes så effektivt som muligt. Vi vil dig det bedste.

Fysio massage:

Fysio massage er som ordet antyder, massage udført af en autoriseret fysioterapeut. Det er massage målrettet en bestemt problemstilling, og med baggrund i mere specialiseret viden om sammenhæng med muskler og leds funktion generelt. Her er det fysioterapeuten der ud fra din historie anbefaler, hvilke muskler der skal masseres, og de kan vælge at supplere med radierende shokbølge behandling, som giver en dyb vibrerende massage. 

 

Gravid massage: 

Massage tilpasset den gravide krop. Behageligt lejret på en særlig massagepude, hvor du kan ligge på maven, selv om du er gravid, og få massage til ryg og nakke. Her har du plads til både maven og graviditetsømme bryster.

Gravidmassage hjælper, hvis kroppen er lidt stresset og anspændt af graviditeten. Det har en afslappende effekt. Det hjælper f.eks. også på hovedpine og ømme ben. Den gravide angiver selv, hvor hun trænger mest til massage, så massøren kan planlægge hele massage ud fra det.

Har du smerter omkring bækkenet, anbefaler vi du først ser en kiropraktor, for at få vurderet om der er tale om graviditets relateret bækkenløsning, som bør aflastes, eller nærmere en låsning og spændinger som kan behandles.

 

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag 07:30-18:00
Fredag 07:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger