Vores personale

Nanna Duus

Kiropraktor i turnus

Jeg hedder Nanna. Jeg er nyuddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i januar 2024 og skal gennemføre min turnus hos Kiropraktorerne Kongevej fra 1. februar 2024. Gennem mine 5 år på studiet er jeg kommet i klinikken med jævne mellemrum. Senest var jeg i en måneds praktik på klinikken i november 2023. Jeg har set frem til at skulle have min daglige gang her, hvor jeg får mulighed for at  hjælpe andre, til at kunne leve et liv med færre begrænsninger, og glæder mig over det nu endelig er så vidt. I forbindelse med min turnusansættelse deltager jeg på forskellige kurser i løbet af året, så jeg sideløbende med udviklingen af min kliniske erfaring, får ekstra uddannelse.

Bonus info: Nanna kommer oprindeligt fra Sønderborg og kan nu efter en del år i Odense, igen nyde en gå- eller løbetur langs havnepromenaden eller i skoven. Det har hun savnet.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger