Book din behandling, når det passer dig.

Book i onlineportal

Til kiropraktor over telefon og video

Danske Regioner og Dansk Kiropraktor Forening har indgået en aftale om telemedicin. Kiropraktorerne har mulighed for at bruge telefon- og videokonsultation som værktøjer til at foretage deres vanlige konsultationer i den nuværende situation, hvor fysisk behandling, hos patienter i særlige risikogrupper, eller med symptomer på Covid-19 er besværliggjort pga. risiko for smitte med Ny Corona Virus. Vi skal sikre at patienter og behandlere ikke udsættes for unødig smitterisiko.

Sigtet med aftalen er, at praktiserende kiropraktorer kan yde rådgivning, vejledning og instruktioner via video eller telefon i stedet for eller i hvert fald forud for fysisk fremmøde i klinikken. I de tilfælde, hvor kiropraktoren vurderer, at det er fagligt relevant og muligt i forhold til den enkelte patients aktuelle problemstilling, kan der derefter aftales tid til fremmøde konsultation. Her kan der laves yderligere undersøgelser og inklusiv evt. røntgenundersøgelse.   

Hvem kan det så være der har brug for det?

– Patienter i særlige risikogrupper, defineret af Sundhedsstyrelsen, der ønsker en vurdering af deres muskelskeletlidelse, og et skøn af om behandlingseffekten ved fremmøde i klinikken, står mål med smitterisikoen, ved at forlade hjemmet.
– Folk der er og tvivl om, hvor de skal gå hen med deres smerter.
– Folk der har smerter som de ikke kender, og ønsker at få undersøgt, hvad det kan være og få et bud på, hvordan det kan behandles.
– Folk med “kiropraktorskræk” (hvis det findes) Det kan give en stor tryghed, at møde den behandler, før du er trådt ind i klinikken, hvis du er er nervøs ved at skulle afsted. 

Se også vores opslag på Facebook: Kiropraktorerne Kongevej.

De bedste hilsner

Team Kongevej

Lone Kousgaard Jørgensen og Søren Jean Larsen
#AnsvarNu #sammenhverforsig #vivildigdetbedste

Tips til online booking:

Det er vigtigt at CPR-nummer er korrekt ved booking af tid.

Hvis du booker en tid til dit barn, skal det være barnets CPR-nummer og navn, ikke dit eget. Det er vigtigt at også de sidste 4 cifre er korrekte.

Første gang du booker en tid online, skal du vælge “book uden login”.

Når du har fået den første behandling og vi har fået din e-mail kan vi oprette dig som bruger i patient portalen. Dette giver dig mulighed for at se dine aftaler og faktura/kvitteringer. Bruger ID er din e-mail adresse, mens kodeordet er de sidste 4 cifre i dit CPR nummer.

Klik på “Book online her” ovenfor, og følg instruktionen, så har du nemt booket en tid til undersøgelse eller behandling hos os. Kommer du i tvivl om noget undervejs i bookingen, kan du evt finde svar i nedslående tekst. 

Når du er logget ind vælg “opret aftale” i menuen foroven. 

 1.  Vælg først behandler. Du kan vælge en bestemt behandler, eller bare om det skal være kiropraktor, fysioterapeut eller massør, for at få vist alle ledige tider.
 2. Vælg hvilken behandling du skal have: Der vil være forskellige muligheder i rullemenuen, afhængig af om du har valgt kiropraktor, fysioterapeut eller massør.

Ved kiropraktor:

Vælg “Ny Patient”, hvis du aldrig har været til behandling hos Kiropraktorerne Kongevej før, eller hvis det er mere end 3 år siden sidste behandling.

Vælg “Kendt Patient”, hvis det er mellem 1-3 år siden sidste behandling.

Vælg “Nyt problem indenfor 12 mdr.”, hvis det er noget andet du kommer med, end det du sidst har været i behandling for hos os, eller samme problem, du har været i klinikken med  indenfor 1 år siden sidst, men har været afsluttet. 

Vælg “Opfølgende behandling”, hvis du ønsker en opfølgnings tid på et aktuelt behandlingsforløb. 

Forløb for diskusprolaps/nerverodspåvirkning i nakke og lænd, samt spinalstenose kan ikke bookes online, da diagnosen stilles ved 1. undersøgelse, og milepælskonsultationer skal ligge på bestemte datoer i forhold til diagnosen. Opfølgende behandlinger i forløbene kan dog bookes, som helt almindelige opfølgende behandlinger online.

Ved fysioterapeut:

Vælg “nyt problem/nyt forløb”, hvis det er er første gang du skal til fysioterapeut hos kiropraktorerne Kongevej (også selv om du er eller har været i forløb hos kiropraktor).

Vælg “Opfølgende behandling”, hvis du er i et aktivt forløb med behandling eller træning hos fysioterapeuten.

Holdtræning kan ikke tilmeldes online endnu.

GLAD:ryg kan ikke bookes online endnu. 

Ved massør:

Vælg mellem almindelig fysiurgisk massage eller dobbelttid/helkropsmassage.

Ved Anto kan også vælges Craniosacralterapi. Her skal patientens alder skal være min. 10 år. 

Combi behandlinger: Ved booking af combi-behandling, med fysioterapi/massage først og kiropraktor efterfølgende, kan det være lettest at kontakte os pr. telefon, eller booke det i klinikken fra gang til gang.

3. Vælg en tid. Før du bekræfter har du mulighed for at “tilføj note” Der kan du skrive med 2-3 ord hvad du skal have behandlet, eller hvis du forstiller dig bestemt behandling (f.eks. nakke, lænd, hovedpine, træning, shok bølge, akupunktur e.l. ) 

Er du i tvivl, ring 74429299

4. Når du har valgt en tid der passer dig, modtager du en bekræftelse af aftalen pr. sms.

Det kan ske, at man vil blive ringet op, hvis der samtidig med din booking online, også bliver booket den samme tid af en patient på klinikken eller pr. telefon.

Kan du ikke finde en tid online der passer dig, så ring 74429299 i åbningstiden. Der kan være lidt flere muligheder og en venteliste, hvorfra vi ringer dig op ved afbud. 

5.  Du kan nu også se din aftale i menuen under “mine aftaler”

 1.  Vi vil det bedste for dig og glæder os til at se dig.

  Kontakt os:


  Sønderborg
  Kongevej 32, st.,
  6400 Sønderborg
  Tlf. 74 42 92 99
  mail@kiro-kongevej.dk

  Åbningstider
  Mandag 7:30-18:00
  Tirs-torsdag 8:00-18:00
  Fredag 7:30-15:00
  Åbent alle hverdage året rundt.

  Nordborg
  Nordborgvej 24
  6430 Nordborg
  Tlf. 74 88 24 31

  Åbningstider:
  Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

  Kiropraktorene kongevej

  Kongevej 32
  6400 Sønderborg
  Telefon: 74 42 92 99
  Fax: 74 42 91 99

  Filial-klinik på Danfoss

  Åben for alle
  Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
  6430 Nordborg
  Telefon: 74 88 24 31

  For læger

  Vores personale