Book din behandling, når det passer dig.

Book online

Tips til online booking:

Det er vigtigt at CPR-nummer er korrekt ved booking af tid.

Hvis du booker en tid til dit barn, skal det være barnets CPR-nummer og navn, ikke dit eget. Det er vigtigt at også de sidste 4 cifre er korrekte.

Første gang du booker en tid online, skal du vælge “book uden login”.

Når du har fået den første behandling og vi har fået din e-mail kan vi oprette dig som bruger i patient portalen. Dette giver dig mulighed for at se dine aftaler og faktura/kvitteringer. Bruger ID er din e-mail adresse, mens kodeordet er de sidste 4 cifre i dit CPR nummer.

Klik på “Book online her” ovenfor, og følg instruktionen, så har du nemt booket en tid til undersøgelse eller behandling hos os. Kommer du i tvivl om noget undervejs i bookingen, kan du evt. finde svar i nedslående tekst. 

Når du er logget ind vælg “opret aftale” eller book holdtræning i menuen foroven. 

1. Vælg først lokation: Sønderborg eller Nordborg

2. Vælg derefter behandler. Du kan vælge en bestemt behandler, eller bare om det skal være kiropraktor eller fysioterapeut, for at få vist alle ledige tider

3. Vælg hvilken behandling du skal have: Der vil være forskellige muligheder i rullemenuen, afhængig af om du har valgt kiropraktor eller fysioterapeut.

4. Vælg en tid. Før du bekræfter har du mulighed for at “tilføj note” Her kan du kort skrive, hvis der er noget du gerne vil have vi skal vide om dig, før du kommer i klinikken (f.eks. særlige hensyn, en bestemt forventning til behandleren eller lignende) 

Ved kiropraktor:

Vælg “Ny Patient”, hvis du aldrig har været til behandling hos Kiropraktorerne Kongevej før, eller hvis det er mere end 3 år siden sidste behandling.

Vælg “Kendt Patient”, hvis det er mellem 1-3 år siden sidste behandling.

Vælg “Nyt problem indenfor 12 mdr.”, hvis det er noget andet du kommer med, end det du sidst har været i behandling for hos os, eller samme problem, du har været i klinikken med  indenfor 1 år siden sidst, men har været afsluttet. 

Vælg “Opfølgende behandling”, hvis du ønsker en opfølgnings tid på et aktuelt behandlingsforløb. 

Forløb for diskusprolaps/nerverodspåvirkning i nakke og lænd, samt spinalstenose kan ikke bookes online, da diagnosen stilles ved 1. undersøgelse, og milepælskonsultationer skal ligge på bestemte datoer i forhold til diagnosen. Opfølgende behandlinger i forløbene kan dog bookes, som helt almindelige opfølgende behandlinger online.

Ved fysioterapeut:

Vælg “nyt problem/nyt forløb”, hvis det er er første gang du skal til fysioterapeut hos Kiropraktorerne Kongevej (også selv om du er eller har været i forløb hos kiropraktor).

Vælg “Opfølgende behandling”, hvis du er i et aktivt forløb med behandling eller træning hos fysioterapeuten.

GLAD:RYG kan ikke bookes online. 

 

Er du i tvivl, ring 74429299

5. Når du har valgt en tid der passer dig, modtager du en bekræftelse af aftalen på e-mail, og en påmindelses sms dagen inden behandling.

Det kan ske, at man vil blive ringet op, hvis der samtidig med din booking online, også bliver booket den samme tid af en patient på klinikken eller pr. telefon.

Kan du ikke finde en tid online der passer dig, så ring 74429299 i åbningstiden. Der kan være lidt flere muligheder og en venteliste, hvorfra vi ringer dig op ved afbud. 

6.  Du kan nu også se din aftale i menuen under “mine aftaler”

Vi vil dig det bedste og glæder os til at se dig.

  Kontakt os:


  Sønderborg
  Kongevej 32, st.,
  6400 Sønderborg
  Tlf. 74 42 92 99
  mail@kiro-kongevej.dk

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 07:30-18:00
  Fredag 07:30-15:00
  Åbent alle hverdage året rundt.

  Nordborg
  Nordborgvej 24
  6430 Nordborg
  Tlf. 74 88 24 31

  Åbningstider:
  Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

  Kiropraktorerne Kongevej

  Kongevej 32
  6400 Sønderborg
  Telefon: 74 42 92 99
  Fax: 74 42 91 99

  Filial-klinik på Danfoss

  Åben for alle
  Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
  6430 Nordborg
  Telefon: 74 88 24 31

  For læger