Vores personale

Anto Piljic

Massør

Jeg er Anto og har arbejdet som massør og craniosacralterapeut hos Kiropraktorerne Kongevej siden 2007.

Jeg er født og opvokset i Kroatien, hvor jeg blev uddannet landbrugsingeniør og arbejdede som vinolog, indtil borgerkrigen gjorde, at mine forældre og jeg måtte flygte. Under krigen og den efterfølgende langvarige flugt kunne jeg ikke blive behandlet med insulin for min sukkersyge, hvorfor jeg blev blind. Efter jeg kom til Danmark blev jeg uddannet til massør ved blindeskolen i København. Det første år arbejdede jeg i en privat klinik, hvorefter jeg arbejdede i 2 år som massør på det, der engang hed REVA i Sønderborg. 

Jeg er taknemmelig for hver dag, hvor jeg kan komme og behandle patienter og jeg vil gøre alt for at hjælpe dem bedst muligt.

 

Bonusinfo: 

Anto er aktiv i Blindekredsen og dyrker tandemcykling og bowling, elsker at komme i naturen og holder meget af koncerter. Anto ser sig selv nyde sit otium i familiens skød i Kroatien.

 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger