Vores personale

Benjamin Richsør

Massør

Jeg er uddannet klinisk massør i 2022. Jeg har erfaring fra erhvervslivet, både som ansat og som selvstændig, med massage og livsstil. Jeg er desuden uddannet VVS montør, og har derfra været vant til at snakke med mange forskellige mennesker. Jeg ønsker at alle skal have det godt. Jeg arbejder her på klinikken mandag. onsdag og fredag. I kiropraktiske forløb er muskelafspænding en vigtig del af den samlede behandling som øger effekten af kiropraktikken. Det oplever vi især hos dem som har “gamle” spændinger, altså gennem lang tid. Der er kombi-behandling en yderst effektiv metode. Der kan bookes både enkelt og dobbelttider online via portalen herover, mens kombitider er lettest at koordinere via sekretærerne. 
 
Bonus info: Benjamin bor i Egernsund med kæresten og deres 2 børn. I Egernsund har han også sin egen klinik, som du kan læse mere om på klinik-richsør.dk. Hans hobbyer er Fodbold, Cykling og styrketræning.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger