Vores personale

Christina Birgitte Jensen

Kiropraktor

Jeg startede hos Kiropraktorerne Kongevej i efteråret 2017.

Jeg blev uddannet som kiropraktor i 1982 fra det amerikanske college Palmer College i Iowa. Efter turnustid og godt 3 års arbejde i Danmark åbnede jeg, egen kiropraktorpraksis i delstaten Illinois, USA. Mens jeg var i Illinois tog jeg efteruddannelseskurser på National College of Chiropractic i Chicago, med fokus på billeddiagnostisk viden inden for røntgen og scanning. Jeg kom tilbage til Danmark godt 25 år senere, i 2012 og arbejdede først i Åbenrå og fra 2017, som sagt, ved Kiropraktorerne Kongevej. De tværfaglige tilbud med både kiropraktik, fysioterapi og massage, som klinikken tilbyder, er en stor fordel for patienterne. De kommer hurtigt i de rette hænder, og som behandler er det tætte kollegiale samarbejde og sparring omkring patientforløbene guld værd.

Bonus info: Christina bor i Løjt Kirkeby med sin mand og nyder den smukke natur i Sønderjylland på sin el-cykel. Hun interesserer sig desuden for akvarelmaleri, håndarbejde og madlavning.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger