Vores personale

Cecilie Ryg

Kiropraktor

Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet i januar 2020 og har været ansat hos Kiropraktorerne Kongevej siden august 2020. Jeg færdiggjorde mit turnusår her på klinikken i februar 2021, hvorefter der ventede en fast fuldtidsstilling.

Jeg er igang med efteruddannelse til sportskiropraktor og har hjulpet mange spillere i Sønderjyske Herrehåndbold. Desuden er jeg også igang med uddannelse i ultralydsscanninger, som er et godt redskab i forbindelse med undersøgelser af sportsskader. 

Jeg er på nuværende tidspunkt bosat i Odense med min kæreste. I fritiden styrketræner jeg og elsker at arbejde på at gøre kroppen stærkere. I min behandling anvender jeg manipulation og forskellige bløddelsteknikker herunder akupunktur/dry needling.

Bonus Info: Cecilie fandt ud af at hun skulle være kiropraktor efter hun som ung, selv fik afhjulpet smerter i ryggen hos kiropraktoren.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger