Vores personale

Charlotte Brock

Sekretær

Jeg startede som sekretær hos Kiropraktorerne Kongevej den 1 maj 2008. Jeg er uddannet som materialist og har arbejdet 13 år i Matas inden jeg startede på klinikken.

Som sekretær på klinikken er det min hovedopgave at tage godt imod vores patienter og guide dem frem til den rigtige behandler. Det elsker jeg at gøre og som jeg så ofte siger: “det bliver aldrig kedeligt hos Kiropraktorerne Kongevej”

Bonus info: Charlotte er gift med Søren og sammen har de 2 drenge og hunden Selma. Fritiden går med træning i fitnesscenter, vikingeklub  og gåture v/skov og strand med hund.

 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger