Vores personale

Christine Palm Hansen

Fysioterapeut

 

Jeg er uddannet fysioterapeut på Campus Haderslev i Januar 2020. Ansat hos Kiropraktorerne Kongevej fra oktober 2021. Jeg har tidligere været selvstændig indlejer på en anden klinik i Sønderborg, og har siden 2017 været tilknyttet  SønderjyskE herrehåndbold, både mens jeg var under uddannelse og som færdiguddannet fysioterapeut. Derfor er min interesse inden for idrætsskader og genoptræning virkelig stor. Jeg er spillernes primære sundhedsperson, og bruger 40 % af min arbejdstid med håndboldspillerne. Det betyder jeg er fast på klinikken 3 dage om ugen. 

Sidenhen har jeg efteruddannet mig indenfor Mc-Kenzie og anvender også gerne el-terapi som laser og Shockwave, i mine behandlinger. 

Bonusinfo:
Christine nyder livet som nybagt mor, og bor sammen med sin kæreste Kennet. Hun holder sig aktiv via løb og fitness, og elsker at bruge tiden sammen med familien og vennerne. 


SønderjyskE Behandlingspartner

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger