Vores personale

Christine Palm Hansen

Fysioterapeut

 Jeg er uddannet fysioterapeut på Campus Haderslev i Januar 2020. Jeg har været ansat hos Kiropraktorerne Kongevej fra oktober 2021. Jeg har siden 2017 været tilknyttet  SønderjyskE herrehåndbold, og har i dag ansvaret for den fysioterapeutiske del af ligaholdet. Min interesse for idrætsskader er derfor stor, og jeg har taget efteruddannelse ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi – herunder fokus på knæ og skulder.  

Jeg supplerer gerne mine behandlinger med el-terapi, som laser og shockwave. For at komme nærmere den rette diagnose, er jeg uddannet i og anvender ultralydsskanning af fod, knæ, hofte, skulder og albue. 

Bonusinfo:
Christine bor sammen med sin kæreste og parrets 2 små piger. Hun holder sig aktiv via crossfit, og elsker at bruge tiden sammen med familien og vennerne. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger