Vores personale

Christine Palm Hansen

Fysioterapeut (aktuelt på barsel)

 

Jeg er uddannet fysioterapeut på Campus Haderslev i Januar 2020. Ansat hos Kiropraktorerne Kongevej fra oktober 2021. Jeg har tidligere været selvstændig indlejer på en anden klinik i Sønderborg, og har fra 2017 og juli 2023 været tilknyttet  SønderjyskE herrehåndbold, både mens jeg var under uddannelse og som færdiguddannet fysioterapeut. Derfor er min interesse inden for idrætsskader og genoptræning virkelig stor. Jeg var spillernes primære sundhedsperson i næsten 2 år.  

Sidenhen har jeg efteruddannet mig indenfor Mc-Kenzie og anvender også gerne el-terapi som laser og Shockwave, i mine behandlinger. Aktuelt er jeg igang med at efteruddanne mig til sportsfysioterapeut.

Bonusinfo:
Christine bor sammen med sin kæreste Kennet. Hun holder sig aktiv via løb og fitness, og elsker at bruge tiden sammen med familien og vennerne. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger