Vores personale

Jannik Møller Hansen

Massør

Jeg er under uddannelse til fysioterapeut i Haderslev, og er udlært i januar 2022. Jeg er ansat hos Kiropraktorerne Kongevej som massør, med primær fokus på fysiurgisk behandling.

Jeg har altid dyrket sport, og dermed set på nært hold når mine træningskammerater er blevet skadet. Dette førte til en øget interesse inden for dette felt, og er baggrunden for valget af fysioterapeutuddannelsen.

Bonus info: Jeg er bosat i Sønderborg med min kæreste. I min fritid dyrker jeg forhindringsløb, og rejser Danmark rundt for at deltage i disse arrangementer.

Kontakt os i dag

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger