Vores personale

Karin Ilsøe Nielsen

Kiropraktor

Jeg har været hos Kiropraktorerne Kongevej siden 1. juli 2017, hvor jeg startede min 1-årige turnusuddannelse og er fortsat i klinikken efterfølgende. Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i juni 2017. Jeg har taget mange efteruddannelseskurser om børns sundhed og udvikling, og børnekiropraktik er noget af det jeg brænder allermest for. Jeg er glad for at benytte mig af det tværfaglige samarbejde, der er muligt i klinikken med fysioterapeuter samt alsidigheden i mit arbejde, hvor man kan hjælpe med forskellige problematikker. Jeg benytter ofte nåle, dryneedling, i mine behandlinger.

Jeg er desuden certificeret GLA:D RYG instruktør.

Bonus info: Karin har i sin fritid en aktiv hverdag med at passe sin hest, løb og crossfit. Derudover nyder hun at bage en masse brød med surdej eller læse en god krimi. Karin bor i Tråsbøl ved Felsted sammen med sin mand Peter, og datteren Emily. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger