Vores personale

Karsten Kaehne

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UC Syd Esbjerg, færdiggjorde min uddannelse i juni 2022 og blev ansat ved Kiropraktorerne oktober 2022. Jeg vil kunne mødes ude ved filial-klinikken på Danfoss og på klinikken på kongevej 32 i Sønderborg. Som fysioterapeut vægter jeg relationen og inddragelsen af patienterne højt, da dette også er med til at skabe motivation. Jeg har en stor interesse i manuel fysioterapi og det motiverer mig, når patienterne får det bedre efter et godt startskud i deres forløb. Det er også vigtigt for mig at patienterne får de nødvendige redskaber til at kunne hjælpe sig selv og forbygge tilbagefald. Jeg kan lide at supplere min behandling med el-terapi, laser og Shockwave. Jeg er Certificeret GLA:D RYG instruktør fra SDU. 

 

Bonus info: Privat bor jeg sammen med min kone Karina og min datter. I min fritid nyder jeg at være sammen med familien og være ude i naturen, hvor jeg fisker og går på jagt. Før jeg tog uddannelsen til fysioterapeut, var jeg ved militæret i en del år. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger