Vores personale

Lasse Busch Rumley

Fysioterapeut

Jeg startede hos Kiropraktorerne Kongevej 1. februar 2012. Jeg er uddannet fysioterpeut fra UCSyddanmark i Esbjerg og færdiggjorde min uddannelse i januar 2012. Sideløbende med Klinikarbejdet har jeg udvidet mine kompetencer med en diplomuddannelse i muskuloskeletal fysioterapi. Jeg har desuden taget kurser indenfor McKenzie konceptet, og akupunktur. I min behandling anvender jeg desuden Tape, Laserterapi og Shockbølgebehandling.

Desuden har jeg også taget efteruddannelse i ultralydsskanning, som er et godt redskab i forbindelse med undersøgelser af sports- og overbelastningsskader, især i hofte, knæ, ankel, fod, albue og skulder.

Jeg har været en fast del behandlerteamet bag SønderjyskE Herrehåndbold, og har derfor masser af erfaring med behandling og forebyggelse af sportskader. 

Bonus info: Lasse har tidligere spillet meget håndbold som målmand og er stadig meget aktiv i sin fritid. Han nyder udelivet både som motionist og som outdoor entusiast med bl.a. fiskeri og bålhygge. Lasse har 2 børn sammen med sin kone Tanja.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger