Vores personale

Lone Kousgaard Jørgensen

Kiropraktor, ejer

Jeg hedder Lone. Jeg er uddannet Kiropraktor på Syddansk Universitet i Odense i 2002. Jeg tog min turnusår her hos Kiropraktorerne Kongevej i Sønderborg. Her er skønt, så vi blev hængende og her har jeg så været lige siden. I 2012 overtog jeg halvdelen af klinikken, med alle der forpligtelser og muligheder der følger med det. I 2022 fik Søren og jeg endnu en kompagnon, Sanne.

Jeg har stor fokus på menneskers trivsel, og det er mit mål at alle medarbejdere føler medejerskab og arbejdsglæde, som kan smitte af på klinikkens patienter, uanset hvor ondt man har når man kommer. Jeg elsker når jeg kan hjælpe mennesker med at kunne leve et aktivt liv, med så få smerter som muligt og sove godt om natten. 

Jeg er igang med at lære Ultralydsscanning, så vi nu kan tilbyde både røntgenundersøgelse og UL scanninger, som en del af vores undersøgelse. UL scanninger er især relevante ved sports- og overbelastningsskader.  

Bonus info: Lone bor  i Nybøl med Henrik og sammen har de 3 drenge. Hun er vild med at færdes i naturen, både til lands i gang, i løb, og til garden workout, og til vands, som vinterbader (mest når saunaen er tændt) og roer kajak, når tiden er til det. Lone elsker desuden at rejse.

Lone var formand for Dansk Kiropraktor forening fra 2013 – 2021. Aktuelt har hun en bestyrelsespost i den Europæiske Kiropraktor Union, ECU. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger