Vores personale

Lone Kousgaard Jørgensen

Kiropraktor, ejer

Jeg hedder Lone. Jeg er uddannet Kiropraktor på Syddansk Universitet i Odense i 2002. Jeg tog mand og børn med og vendte snuden mod syd, og fandt en turnusstilling hos Kiropraktorerne Kongevej i Sønderborg. Her er skønt, så vi blev hængende og her har jeg så været lige siden. I 2012 overtog jeg halvdelen af klinikken, med alle der forpligtelser og muligheder der følger med det. Jeg har stor fokus på menneskers trivsel, og det er mit mål at alle medarbejdere føler medejerskab og arbejdsglæde, som kan smitte af på klinikkens patienter, uanset hvor ondt man har når man kommer. Jeg elsker når jeg kan hjælpe mennesker med at kunne leve et aktivt liv, og sove godt om natten. 

Bonus info: Lone bor  i Nybøl med Henrik og sammen har de 3 drenge. Hun er vild med at færdes i naturen, både i gang og i løb, og både til lands og til vands…vinterbader (mest når saunaen er tændt) Er også glad for at rejse, når Verden tillader det. 

Hun er formand for Dansk Kiropraktor forening siden 2013. Hun er meget engageret og rygtet sider det tager en stor del af hendes tid (også fritiden). 


SønderjyskE Behandlingspartner

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger