Vores personale

Lotte Malling Jessen

Sekretær

Jeg er uddannet sundhedsservice sekretær i 2007. Under uddannelsen var jeg i praktik på klinikken og så heldig at de havde en stilling til mig da jeg var færdig. Nu er jeg den sekretær der har været længst på klinikken. Min hovedopgave er at tage godt imod patienterne både i telefonen og ved skranken. Det er også mig der står for planlægningen af arbejdstider og ferieplaner for alle 18 medarbejde. Det er virkelig et spændende puslespil indimellem. 

Bonus info: Lotte hedder i virkelighed Charlotte Malling Jessen. Hun er gift med Brian, og sammen har de 2 store piger og en bette hund. Hun går op i sundhed og det gode liv, og så har hun et service-gen som alle på klinikken nyder godt af. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger