Vores personale

Louise Schade

Kiropraktor

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet juni 2020, hvorefter jeg startede turnus hos Kiropraktorerne Kongevej 1. juli 2020. Jeg har været 5,5 år om at uddanne mig, da jeg har suppleret uddannelsen med en prægraduat forskningsprojekt omhandlende muskel- og skeletlidelser ved HIV-smittede. Jeg samarbejde i den forbindelse med World Spine Care og tilbragte 6-uger på en kiropraktorklinik i Botswana.

Bonus info: Louise er bosiddende på Fyn (Odense SV), sammen med min kæreste. Til daglig bruger hun meget tid på at være kreativ og især at hækle. Hun har tidligere spillet håndbold på eliteplan, men ser det nu kun fra sidelinjen af.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger