Vores personale

Louise Schade

Kiropraktor

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet juni 2020, hvorefter jeg startede turnus hos Kiropraktorerne Kongevej 1. juli 2020. Herefter blev jeg fastansat og har været en del af behandlerteamet lige siden. I min behandling anvender jeg manipulation, bløddelsbehandling, herunder Dry Needling/akupunktur samt lettere mobiliserende øvelser. Jeg har under mit studie suppleret uddannelsen med et prægraduat forskningsprojekt omhandlende muskel- og skeletlidelser hos HIV-smittede. Jeg samarbejdede i den forbindelse med World Spine Care og tilbragte 6-uger på en kiropraktorklinik i Botswana. Forsker skal jeg dog ikke være, jeg nyder at se og hjælpe patienter i klinikken. Det er vigtigt for mig at give patienterne den bedst mulige behandling, og derfor holder jeg mig jævnligt opdateret på nyeste viden.

Bonus info: Louise er bosiddende på Fyn (Odense SV), sammen med sin mand og sønnen Carl-Emil. Til daglig bruger hun meget tid på familien og at være kreativ. Hun har tidligere spillet håndbold på eliteplan, men ser det nu kun fra sidelinjen af.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger