Vores personale

Merete Kurth Hansen

Massør

Jeg er ansat ved Kiropraktorerne på Kongevej, 1 November 2018 som Massør. Jeg er uddannet massør ved At Work skolen i Odense i Maj 2016. Jeg er i 2003 uddannet SOSU-Assistent i Nykøbing Falster. Jeg har tidligere arbejdet både i psykiatri og pleje sektor. Jeg har en stor viden om mennesker, sundhed og sygdom. Jeg er ved at videruddanne mig til registreret alternativ behandler, ved At Work skolen i Frederiksberg + online undervisning.

Jeg er gift med Michael og har 3 børn og to hunde.

Bonus Info: Merete er ansat som massør og kiropraktisk medhjælp hos Kiropraktorerne Kongevej, hvor den professionelle tværfaglige behandling er i fokus. 

Du finder også Merete på egen klinik i Rinkenæs, www.klinik-m.dk, hvor hun tilbyder massage og andre velvære behandlinger.

Kontakt os i dag

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger