Vores personale

Morten Hansen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UC Syd I Esbjerg i 2003 og har siden været selvstændig fysioterapeut og sideløbende ejer af et fitnesscenter igennem 12 år. Jeg er en meget humørfyldt og energisk  behandler der har en meget hands-on og træningsorienteret tilgang til, at løse udfordringer i kroppen og jeg betragter egenindsatsen fra patienten som vigtig  og dermed samspillet mellem mig og patienten som en essentiel del for, at kunne nå i mål med behandlingen.

Derudover har jeg stor erfaring indenfor holdtræning, personlig programlægning og bikefit.

Sideløbene har jeg i en årrække været tilknyttet den daværende 2 div. Fodboldklub FC Sydvest som målmandstræner.

Jeg har altid dyrket rigtig megen sport og igennem årenes løb kan jeg skrive håndbold, fodbold, tennis, badminton og cykling på mit sports cv alt sammen på et seriøst konkurrenceplan men en knæskade har sat en stopper for konkurrencedelen så nu nyder jeg crossfit og styrketræning som en del af min hverdag.

Bonusinfo: Ud over mit arbejde og træningen nyder jeg min fritid sammen med mine 2 børn på henholdsvis 14 og 16 år og min dejlige kæreste Marlene.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger