Vores personale

Nikolaj Kristensen

Turnus kiropraktor.

Jeg er nyuddannet fra Syddansk Universitet i 2023 og har fået mulighed for at gennemføre min turnusuddannelse hos Kiropraktorerne Kongevej. Turnus tager et år, men afbrydes for mit vedkommende af 12 ugers barsel,  så jeg afslutter turnusåret d. 24. April 2024. Jeg glæder mig over at kunne fortsætte på klinikken derefter, nu med ret til selvstændigt virke, som det så fint hedder.

Mit første møde med kiropraktik var Kiropraktorerne Kongevej via deres samarbejde med Sønderjyske Herrehåndbold. da jeg selv spillede i SønderjyskE før kiropraktorstudiet.  Jeg nyder at samarbejde med patienter og kolleger, om at finde den bedste behandling til hver enkelt, og har fået en super god start på mit arbejdsliv her på klinikken. Allerede mange erfaringer rigere. 

Bonus info: Ved siden af arbejdet som kiropraktor nyder Nikolaj at bevæge sig, dyrke outdoor og tilbringe tid med familien.
Nikolaj bor i Sønderborg med sin kone og parrets 2 små børn. .

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger