Vores personale

Rosmarie Tanner Nissen

Fysioterapeut

Jeg startede i 2013 hos Kiropraktorerne Kongevej.

Jeg afsluttede min fysioterapeut uddannelse 1999 i Bern (Schweiz) og flyttede samme år til Danmark, hvor jeg i 2001 også fik min danske autorisation.

Jeg brænder især for den manuelle fysioterapi, hvorfor jeg også har taget meget videreuddannelsen i det. Jeg lægger også stor vægt på at man får relevante redskaber/øvelser til at kunne hjælpe sig selv. Jeg er meget glad for at kunne supplere den fysioterapeutiske behandling med chokbølge (som hun har over 12års erfaring i) og akupunktur. Desuden sætter jeg stor pris på den tværfagligt sparring på klinikken.

Jeg underviser sammen med Karin på GLAD:ryg hold og har også selv et osteoporosehold. Desuden laver jeg løbestilsanalyser.

Bonus info: Rosmarie bor sammen med sin mand og deres to børn på Kær halvø. Her nyder hun den dejlige danske natur og sin have, som igennem sommerhalvåret frembringer nok blomster, til også at kunne pynte i klinikkens faciliteter. Desuden slapper hun godt af med forskellige huslige sysler som håndarbejde og bagning.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger