Vores personale

Sanne Dam Søndergaard

 

Kiropraktor, ejer

Jeg hedder Sanne Dam Søndergaard og er født og opvokset på Als.

Jeg blev færdiguddannet fra SDU i Odense i 2007 og var derefter ansat i Kolding, indtil jeg startede hos Kiropraktorerne Kongevej i 2013, hvor jeg tog over hvor Bodil Andersen Prag sluttede. (Bodil er klinikkens grundlægger) 1. januar 2022 blev jeg en del af ejerkredsen hos Kiropraktorerne Kongevej.

Jeg følger med udviklingen, ved at deltage i kurser flere gange hvert år. Senest har emnerne været spædbørn og børn i kiropraktorpraksis samt røntgenundersøgelser, som vi også foretager på klinikken.

Bonus info: Jeg bor i Sønderborg med min mand og vore 3 børn. I min fritid holder jeg af at løbe, være i naturen, bage og være sammen med familie og venner.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger