Vores personale

Sanne Seeberg

Servicemedarbejder

Jeg hedder Sanne, og jeg er på klinikken tirsdag og fredag.

Jeg er ansat i fleksjob, så det er mig du se med spand og vand tørre overflader af, det er også mig med vasketøjskurven, vandkanden til blomsterne og støvkosten. (mens jeg forsøger at holde sekretærerne i ørene, når de bliver for frække)

Jeg blev ansat i klinikken august 2018, og jeg er meget glad for at være en del af kongevejsteamet.

Bonus info: Ellers er jeg uddannet pædagog, mor til Claudia på 20, og jeg bor i Sønderborg sammen med mine to dejlige katte.

 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger