Vores personale

 

Sarah Hjortgaard

Fysioterapeut

 

Jeg hedder Sarah. Jeg er uddannet fysioterapeut i juni 2023 fra UCL i Odense og umiddelbart herefter startet op her hos Kiropraktorerne Kongevej. Her har jeg fra dag 1 haft god faglig sparring fra min fys kolleger, og får hurtigt erfaring med mange forskellige patienter.

Jeg finder en stor drivkraft i at gøre en forskel for mennesker og vægter højt, at det bliver gjort med et smil. I min behandling sætter jeg stort fokus på kvalitet og det er gennem nærværret jeg føler, at jeg gør en forskel. 

I min studietid har jeg opbygget en erfaring indenfor sportsfeltet, som primær behandler for en fodboldklub i serie 1 og som holdinstruktør i Odense skiklub. 

Bonusinfo: Sarah nyder at løbe en tur eller et slag Padeltennis i fritiden og at være ude i den friske luft. Hun kommer fra Sønderborg, og bor aktuelt i Odense. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger