Vores personale

Søren Jean Larsen

Kiropraktor, ejer

Jeg mødte kiropraktikken første gang, da jeg fik en rygskade som 10-årig og kom i behandling hos Lollands dygtigste kiropraktor, som senere blev min mentor. Kiropraktor Uddannelsen foregik på Palmer College i USA, og jeg startede i Danmark i januar 1987, som den yngste kiropraktor i landet. De følgende 7 år samlede jeg erfaring fra flere klinikker rundt om i Danmark. I et år rejste jeg jorden rundt, hvor jeg bl.a windsurfede på Australiens vestkyst i 4 måneder. Jeg blev ansat hos kiropraktor Bodil Andersen i Sønderborg, og blev medejer i 1994. Den nuværende tværfaglige klinik byggede vi i 1998. 

Samarbejde på tværs af faglige grænser er vigtigt, når man ser på det hele menneske. For mig er det afgørende, at vi kan sætte ind med den rette behandling for at kunne tilbyde det optimale behandlingsforløb og dermed opnå det bedste resultat for mennesker med problemer fra bevægeapparatet. Personligt brænder jeg for den gode behandling til alle aldersgrupper, også spædbørn. Jeg benytter mig af forskellige kiropraktor greb, triggerpunktsbehandling med fingrene eller med nåle, og af forskellige blødvævsteknikker. 

Bonusinfo: Udover kiropraktik elsker Søren at være kreativ med bl.a. keramik, han løber, står på ski, vandrer i bjerge og dyrker outdoor. Søren bor i Sønderborg og har 3 voksne børn. 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Als, Sundeved, langvejs fra, eller om du bor lige her i Sønderborg by. Du kan kontakte os ved at sende os en email via kontakt formen herunder, hvis du har spørgsmål om kiropraktik eller fysioterapi eller massage. 

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger