Sønderborg Fremad

Klubaftale om behandling, råd og vejledning ved sportsskader og rygsmerter mellem Sønderborg Fremad og Kiropraktorerne Kongevej. (Gældende fra 1. januar 2023

Hvorfor nu det?

Sønderborg Fremads ambition er at være byens bedste klub, både på og udenfor banen, sportsligt og socialt. De ved det betyder meget for at trives, at man kan deltage i sin sport uden smerter. Derfor vil de gerne gøre det nemt at finde ud af, hvem man skal kontakte, når man har ondt. Klubben ligger centralt i Sønderborg, lige ved Mølleparken.

Kiropraktorerne Kongevejs motto: “Vi vil dig det bedste” passer perfekt hertil. Vi er lokale og tilbyder både kiropraktik, fysioterapi og massage, med kort ventetid. Vi har stor erfaring med sportsskader. En erfaring der i høj grad viser at skader hurtigere går over, når der gives behandling i tide. Samtidigt er det med til at forebygge overbelastningsskader, når de små skader behandles efterhånden som de opstår, og ikke først når man ikke kan bevæge sig længere.

Kiropraktorerne Kongevej sponsorerer 50 kr, for hvert påbegyndt behandlingsforløb. Så hjælp dig selv og støt din klub.

Hvem gælder det for?

Alle medlemmer af Sønderborg Fremad og vedkommendes husstand.

Hvad kan du få hjælp til?

Vurdering af skader i muskler og led gennem undersøgelse samt evt. ultralydsscanning og røntgenundersøgelse.

Behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og massør.

Hvem betaler?

Kiropraktorerne Kongevej rådgiver gerne om kontakt til forsikring. Det er altid en god ide, at kontakte forsikring, før du kommer til første behandling, så du har en bevilling klar og den første behandling også bliver dækket. Det er typisk den der koster mest.

De fleste har en

  • ulykkesforsikring, som dækker akut opståede skader i forbindelse med Det kan f.eks. være en forstuvet ankel, en svær fibersprængning eller et hold i nakken eller ryggen.
  • sundhedsforsikring, som dækker behandling af smerter i led og muskler generelt, med det formål at holde dig aktiv.

Har du ikke forsikringsdækning er der egenbetaling.

Hvem kontakter du?

Kiropraktorerne Kongevej på telefon 74429299, mail@kiro-kongevej.dk eller via online booking her på siden. Husk at sige/skrive du kommer fra Sønderborg Fremad, ellers kan vi ikke vide og registrere at det udløser 50 kr i sponsorat til klubben.

I tvivl om noget?

Spørg din træner eller send en mail til Fremads formand, Kim på formand@sonderborgfremad.dk eller Kiropraktorerne Kongevej, Lone på mail@kiro-kongevej.dk

Som en del at aftalen kommer Kiropraktorerne Kongevej til at være til stede ved forskellige klubarrangementer i løbet af året. Her kan spillerne og deres familier uforpligtende få undersøgt ikke akutte skader, og stille spørgsmål til alt hvad der har med muskler, led, behandling og genoptræning at gøre.

Alle medlemmer af Sønderborg Fremad informeres via kluboffice, hver gang vi ved der kommer en kiropraktor eller fysioterapeut fra Kiro-Kongevej forbi. Læs mere om Sønderborg Fremad her: https://www.sonderborgfremad.dk/

Kiropraktorerne Kongevej er desuden nye sponsorer i Sønderborg Fremad med en bandereklame på BYGMA PARK.

Find mere information om skader og behandling af sportsskader her https://kiro-kongevej.dk/sportsskader/

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag 07:30-18:00
Fredag 07:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger