Sportsskader

Sportsskader

Sport er sund og godt for kroppen, men der kan forekomme skader.

Akutte skader i led og muskler opstår ofte i forbindelse med sport og træning, men man kan selvfølgelig også få skader, ved at være uheldig på anden vis i hverdagen.

Vi har specialisterne på klinikken, både sportsfysioterapeut og idrætskiropraktor.

De fleste ulykkesforsikringer, som vi jo stort set alle har, dækker idrætsskader der er pludseligt opstået. Det gælder både behandling af skaden og genoptræning efter operationer.

Vi oplever ofte der er behov for mere genoptræning, end det der gives med i den kommunale genoptræningsplan efter en operation. Den træning er vi eksperter i og vi er ambitiøse i forhold til, at du skal opnå fuld funktion igen efter en operation. Forsikringerne bakker op. 

Mange mindre skader går over af sig selv, hvis man håndterer dem rigtigt. De fleste skader går dog hurtigere over, hvis man får behandling og de rigtige gode råd, om hvordan skaden bedst håndteres.

Vi er eksperter i at håndtere både små og store skader, optimere genoptræning og ikke mindst at undersøge, hvor alvorlig skaden er. Vi har mulighed for både at undersøge for brud med røntgen undersøgelse på klinikken og for skader og betændelse/hævelse på ledbånd og sener med ultralydsskanning.

Et eksempel på en skade, hvor vores behandling helt sikkert fremmer helingsprocessen og afkorter skadesforløbet, er ved en klassisk forstuvet ankel. Typisk er beskeden fra skadestuen, at der ikke er brud, så du skal bare aflaste og tage den tid det tager. Vi ser at smerter og hævelse aftager betydeligt, når anklen bliver hjulpet til normal bevægelse ved behandling hos kiropraktor, og du kan hurtigere gå rigtigt på foden igen. Vi er også sikre på, at du lettere undgår skaden i at opstå igen, hvis du får rette genoptræning hos fysioterapeut.

Herunder finder du links til Kiropraktoren.dk hvor du kan læse mere om forskellige skader på ankler, fødder, knæ, hofter, skuldre, albuer, håndled mm.

www.kiropraktoren.dk kan også tilmelde dig et nyhedsbrev med gode råd og nyt om muskler og led.

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag 07:30-18:00
Fredag 07:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger