Ultralydsscanning

Ultralydsscanning hos kiropraktor eller fysioterapeut

Ultralydsskanning er et værdifuldt diagnostisk værktøj, der benyttes af flere af vores fysioterapeuter og kiropraktorer, til at vurdere omfanget og den præcise lokation af en skade. UL-skanningen kan vise et ret detaljeret billede af blødt væv som muskler, sener, ledbånd, slimsække og led. Det gør det muligt at identificere skader som overrivning af sener, seneskedehindebetændelse, betændelse i slimsække eller andre betændelsestilstande eller problemer, der kan påvirke patienternes bevægelighed og smerteoplevelse.

En ultralydsskanning hjælper behandleren og derved patienten ved at give præcis information om skaden eller problemet. Vi kan også se, om der ligger forkalkninger i væv og sener, irriterede slimsække, og om der er knogletilvækst eller sågar knoglebrud på de knogler der ikke ligger for dybt.
Vi oplever, at det giver patienten en bedre forståelse af deres tilstand og hjælper med at motivere dem til at deltage aktivt i deres rehabilitering.
 

ultralydsscanning patient
ultralyd skærm

Ultralydsskanning af knæ

Ultralydsskanning af knæ er en almindelig procedure, der udføres for at vurdere tilstanden af knæets strukturer, herunder sener, hævelser, irriterede slimsække og ledbånd. Derudover laver vi også ultralydsskanninger af albuer, skuldre, ankler, fødder og hofter.

Går du til behandling i en anden klinik eller hos egen læge, kan du også få din behandler til at henvise dig til os, for at få lavet en UL skanning, hvis vedkommende vurderer, det er relevant. Så skanner vi og sender beskrivelsen retur til henviser.

Der er kort ventetid, og prisen finder du på vores side om priser.

Ultralydsskanning hos Kiropraktorerne Kongevej

En UL skanning kan aldrig stå alene. Den er altid et supplement til den kliniske undersøgelse og samtalen. Derfor kan du kun booke tid til UL skanning, hvis du har været hos en kiropraktor, fysioterapeut eller læge, som har undersøgt dig, og anbefalet/henvist dig til ultralydsskanning. Hvis din egen læge eller en fysioterapeut fra en anden klinik anbefaler en ultralydsskanning, skal du bede dem om at sende en kort beskrivelse til os, af hvad det er, du skal have UL skannet og hvorfor.

Hvis du har spørgsmål om ultralydsskanning eller ønsker at få oplysninger om priser og behandlingsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os for en konsultation på telefon 74429299 eller mail@kiro-kongevej.dk

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag 07:30-18:00
Fredag 07:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger