Vi samarbejder med

Vi samarbejder med:

Dybbøl:

   

Massage By Friis

Lene Friis. Jeg tilbyder Fysiurgisk massage, Graviditetsmassage, Babymassage, Børnemassage, Mor/barn massage, Babymotorik og Efterfødselstræning samt ammevejledning.

Læs mere her…

Egernsund:

MM sundhed og velvære

Mogens Mau. Jeg er tilknyttet kiropraktorerne på kongevej. Jeg er uddannet massør og zoneterapeut og er ejer af klinikken i Egernsund, med ca. 25 års erfaring i rygsækken.

Hvis du døjer med nogle helbreds problemer må du meget gerne henvende dig til mig så vi kan se om det er noget jeg kan hjælpe med.

Læs mere her…

Nordals:

Nickys massage

Nicky Sahl Andersen. Lægeeksamineret massør siden 2015. Din lokale massør på Nordals.

Læs mere her…

Sundeved:

Syd Massage

Valerija. Jeg er uddannet lægeeksamineret massør og har specialiseret mig i  dybdegående fysiurgisk massage og bindevævsmassage – cupping.

Læs mere her…

Sønderborg:

   

BodyBo Clinic for mind and body.

Bo Hansen. Jeg benytter mig af massage, samtale og kropsbevidsthed især med fokus på, hvordan du trækker vejret i hverdagen og giver dig redskaber så du selv kan arbejde videre i det daglige for at komme nærmere på en optimal balance i dit liv.

Læs mere her…

Høisæt sundhedsklinik:

Per Høisæt. Fysiurgisk massør og triggerpunkt akupunktør. Vi øger din krops smidighed eller vi behandler dine skader og trætte muskler.

Læs mere her…

Jens Bremer,  Zoneterapi-Massage-Akupunktur:

Jens bremer: Massage, Zoneterapi og akupunktur. Gennem mange år tilknyttet Sønderjyske herrehåndbold. Kontaktes via telefon på 24238626 eller mail: jensbremer@stofanet.dk

Klinik M:

Merete Kurth Hansen. Professionel massage af uddannet massør med stor indlevelse og evne til at afhjælpe specifikke spændinger.

Læs mere her…

Privathospitalet Kollund:

Kollund Hospitaler & Klinikker er en af Danmarks førende privathospitaler, hvor områder som kvalitet, patientsikkerhed og service er i højsædet. Kollund Hospitaler & Klinikker har konsultationer i Fredericia, Esbjerg og Kollund.

Kollund Hospitaler & Klinikker tilbyder hurtig og kompetent undersøgelse og behandling indenfor en lang række specialer, og vore kompetencer favner bredt. Uanset om der er tale om rygkirurgi, plastikkirurgi eller et af de andre specialeområder, varetages undersøgelse og behandling udelukkende af erfarne og veluddannede sundhedsprofessionelle.

Teknologien er en vigtig del af sikkerhed og succes ved behandlingerne. Operationsstuer er forsynet med moderne og godkendt medicoteknisk udstyr, der løbende overvåges og serviceres, således at der altid er den højeste sikkerhed i behandlingen for vores patienter. Kollund Hospitaler & Klinikker har en hurtig 1,5 Tesla MR-scanner, hvor det bl.a. er muligt at undersøge hele bevægeapparatet, ryg, hjerne og galdeveje (MRCP).

Læs mere her…

Kontakt os:


Sønderborg
Kongevej 32, st.,
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 92 99
mail@kiro-kongevej.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag 07:30-18:00
Fredag 07:30-15:00
Åbent alle hverdage året rundt.

Nordborg
Nordborgvej 24
6430 Nordborg
Tlf. 74 88 24 31

Åbningstider:
Mandag, tirs og torsdag fra kl 08-12

Kiropraktorerne Kongevej

Kongevej 32
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 92 99
Fax: 74 42 91 99

Filial-klinik på Danfoss

Åben for alle
Gildbro (Danfoss D13, 1. sal)
6430 Nordborg
Telefon: 74 88 24 31

For læger